FII POZITIV!

Gândirea pozitivă este esenţială pentru un stil de viaţă sănătos. Dacă vrei să-ţi îndeplineşti un scop, trebuie să ai o atitudine pozitivă. Este ceea ce te va ajuta să devii mai motivat în a-ţi crea viaţa pe care ţi-o doreşti. Dacă ai o atitudine negativă în legătură cu atingerea unui ţel, atunci tendinţa va fi să-l amâni şi nu îţi vei dori să faci demersurile necesare către ţelul tău.

Din clipa în care vei înceta să mai tratezi viaţa ca fiind foarte dificilă, vei constata cum ea devine din ce în ce mai frumoasă. Bucură-te de viaţă cu tot ceea ce îţi oferă ea. Aminteşte-ţi că nu poţi să alegi şi să controlezi circumstanţele, însă întotdeauna poţi avea control asupra propriei tale atitudini.

În orice situaţie putem să alegem să vedem jumătatea plină sau jumătatea goală a paharului. Dezvoltă-ţi abilitatea de a identifica în orice situaţie partea pozitivă. Uneori poate fi mai dificil, întrucât la prima vedere nimic nu pare a fi plăcut sau pozitiv. Într-o astfel de situaţie poate fi de un real ajutor să-ţi pui următoarea întrebare: Ce am de învăţat din această situaţie sau cum mă ajută ea? Chiar dacă lecţia poate fi dură uneori, răspunsul poate să îmbrace forme de genul: ca să învăţ să fiu mai perseverent pe viitor, să fiu mai atent, să-mi aleg partenerii cu grijă etc.

Director web
Ro2.ro - Promovare si statistici web



www.8i.ro

Trafic Site

Niciun comentariu: