ZÂMBEŞTE

Una dintre „bolile” cu care se confruntă societatea în zilele noastre este seriozitatea! Oamenii uită de glume, uită să râdă. Râsul este sănătos atât pentru corp cât şi pentru suflet. Dacă ştii glume şi ai abilitatea de a face oamenii să râdă, acesta este un lucru bun şi dacă eşti capabil să o faci, fă-o!

Să vezi partea veselă a vieţii şi umorul din lucruri înseamnă să ai o atitudine excelentă. Îţi vei da seama că oamenii care au o atitudine pozitivă deseori au şi un foarte bun simţ al umorului. Râsul este contagios. Oamenii vor să râdă şi îşi doresc să participe la distracţii. Poţi să remarci că în general oamenii bine dispuşi sunt persoane mai fericite şi mai sănătoase.

Dacă ești genul de persoană care tinde să fie serioasă în legătură cu aproape orice, te invit să faci următorul test. Timp de 10 zile să zâmbeşti (da, chiar şi fără motiv) cel puţin 20 de minute pe zi. Sper că apreciezi cât de înţelegător sunt pentru faptul ca nu ţi-am propus să râzi ci doar să zâmbeşti. Fă acest lucru şi la sfârşitul celor 10 zile sau poate mai devreme vei remarca efectele. A fi prea serios nu poate decât să cauzeze stres şi griji.

Când eşti stresat şi îngrijorat, apare tendinţa să te focalizezi pe lucrurile negative. Aşa că mai bine focalizează-te pe umor şi pe lucrurile pozitive. În majoritatea situaţiilor, vei fi capabil să găseşti ceva haios în legătură cu aproape orice lucru. Te vei simţi mai bine în pielea ta şi probabil chiar vei fi şi mai motivat să înveţi noi glume în fiecare zi.

Director web
Ro2.ro - Promovare si statistici web





Trafic Site

Niciun comentariu: